Se apropie Festivalul Muzicii Româneşti

FMR_2014

Filarmonica de Stat ,,Moldova” din Iaşi şi Universitatea de Arte „George Enescu” va organiza în perioada 17 – 28 octombrie 2014, a XVIII-a ediţie a Festivalului Muzicii Româneşti, incluzând o varietate de manifestări artistice.

Proiectul se desfăşoară în parteneriat cu Consiliul Judeţean Iaşi, Primăria Municipiului Iaşi, Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România, Colegiul de Artă „Octav Băncilă”, Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” şi Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi. Evenimentul continuă astfel profilul seriei noi a Festivalului Muzicii Româneşti,  începută în 2007, prin creionarea unui spaţiu al interferenţelor stilistice.

Festivalul a fost şi este o importantă cale de cunoaştere a muzicii consacrate, precum şi o tribună de afirmare a noii generaţii de compozitori, de interpreţi, de muzicologi.

Festivalul Muzicii Româneşti este singurul festival din ţară concentrat în exclusivitate pe muzică românească.

 

Sursa informaţiei şi foto: fmr.arteiasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>