“Albinuța” românească – câștigătoare a unui concurs de logouri

Kutno

În perioada 18-22 mai 2015 a avut loc a doua mobilitate din cadrul proiectului „Öko – Brücke”.

Proiectul este  identificat cu nr. 2014-1-HU01-KA201-002216_4, parteneriat strategic în domeniul școlar, Acțiunea Cheie 2.

Partenerii provin din patru țări: Ungaria, România, Polonia și Turcia. România a fost reprezentată de cinci elevi, însoțiți de cinci profesori de la Colegiul Tehnic “Dragomir Hurmuzescu” din Deva.

Întâlnirea de proiect s-a desfășurat  în Kutno, Polonia și a inclus: o întrunire a coordonatorilor de proiect, o reuniune pentru elevi şi profesori, o întâlnire tip training şi vizite cu scop cultural  a obiectivelor de importanță majoră din zonă.

În cadrul întâlnirii din Kutno a fost ales logo-ul proiectului “Öko-Brücke”, câștigătorul fiind desemnat prin votul elevilor realizat asupra unui număr de 13 logo-uri ale școlilor partenere. Logo-ul proiectului a fost ales cel al echipajului din România, “Albinuța”, care conține atât elementul Eco cât și simbolurile țărilor participante ale proiectului “Öko-Brücke”.

 

RegioNews.ro

Foto: Monika Hompot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>