Peste sase miliarde de lei pentru ISU Avrig

avrig1

După cinci ani și o investiție de peste șase miliarde de lei vechi din partea Consiliului Județean Sibiu, noua subunitate de intervenție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” a fost inaugurată astăzi, 31 iulie 2015, în orașul Avrig.

“Gestionarea situațiilor de urgență cu maximă operativitate și cu profesionalism este o preocupare a Consiliului Județean Sibiu și doresc ca cetățenii din județul Sibiu să fie informați în permanență despre destinația banilor din bugetul Consiliului Județean Sibiu. Este dreptul lor să cunoască spre ce îndreaptă Consiliul Județean Sibiu fondurile pe care le are la dispoziție, si este datoria noastră să fim mereu în slujba cetățenilor și să urmărim prin toate acțiunile și investițiile pe care le facem spre binele și bunăstarea semenilor noștri”, a declarat cu acest prilej Ioan Cindrea, președintele Consiliului Județean Sibiu.
In opinia autoritatilor judetene, noua unitate ISU din Avrig va avea un rol foarte important pentru asigurarea serviciilor de intervenție rapidă în sudul și estul județului Sibiu, contribuind la salvarea de vieți omenești și de bunuri. Suma alocată din bugetul județean pentru construcția punctului din Avrig al ISU Sibiu se ridică la 615.000 lei, bani îndreptați spre Primăria orașului Avrig în trei tranșe: 195.000 lei în anul 2010, 200.000 lei în anul 2013 și 220.000 lei în anul 2014.

Sorin Istrate

Sursa foto: isusibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>