Lucrări în valoare de 3,3 milioane lei la infrastructura CFR

cale_ferata

Compania Națională de Căi Ferate ‘CFR’ SA organizează în zilele de 2 și 3 iunie 2015 două licitații deschise pentru atribuirea lucrărilor de reparații la infrastructura feroviară de pe raza județelor Teleorman, Olt, Vâlcea, Mehedinți și Gorj, în valoare totală de 3,3 milioane lei fără TVA.Lucrările de reparații se execută la liniile de cale ferată de pe intervalele de stații Ciolpani — Gălăteni, Gălăteni — Olteni, Rădoiești — Olteni, Drăgănești — Fărcașele, Câineni—Valea Mărului, precum și din stațiile Olteni, Atârnați, Roșiori Nord, Fărcașele, Radomirești și Piatra Olt și au drept scop îmbunătățirea siguranței feroviare și reducerea cheltuielilor de întreținere.

Durata de valabilitate a unui contract este de 4 luni de la atribuire, criteriul de selecție fiind prețul cel mai scăzut. Ofertele se pot depune până pe 02 iunie 2015, respectiv 03 iunie 2015, deschiderea urmând să aibă loc în aceleași zile, la sediul Sucursalei Regionale CF Craiova.

Anunțurile de participare, conținând informații asupra modului de desfășurare a procedurii, precum și documentația de atribuire, sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice (S.E.A.P.), la adresa www.e-licitatie.ro, cu nr. 159397 și 159398, se arată într-un comunicat de presă al CFR SA.

RegioNews.ro

Foto: arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>